• Een acupunctuurbehandeling van ca. 45 – 60 minuten kost € 63,-
  • De eerste behandeling inclusief intake van ca. 90 minuten kost eveneens € 63,-
  • Een pakket van 10 behandelingen kost € 560,-. Dit is een jaar geldig en de intake is hier niet bij inbegrepen. Je krijgt na elke behandeling een factuur die je in kan dienen bij de zorgverzekeraar, net als bij een los consult. Vraag naar de voorwaarden. 

Vergoedingen:

Een behandeling in mijn praktijk wordt door veel zorgverzekeraars deels vergoed. Dit is opgenomen in aanvullende pakketten en kan per pakket en zorgverzekeraar verschillen. Bekijk dit in jouw polis of kijk hier voor een actueel overzicht.

Overig:

Na elke acupunctuurbehandeling krijg je een factuur. Deze kan ter plekke - via een mobiel betaalverzoek - betaald worden of kan thuis overgemaakt worden. Vervolgens dien jezelf de factuur in bij de zorgverzekeraar. Deze zal dan rechtstreeks aan jou tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaan. Een abonnement betaal je vooraf.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd.

Plan hieronder gemakkelijk jouw intake of vervolg acupunctuur behandeling

Plaats hieronder gemakkelijk jouw reservering en ontvang direct een bevestiging per mail.

Voor het maken van een reservering vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug. kijk hier voor een actueel overzicht.

Vergoedingen:

Een behandeling in mijn praktijk wordt door veel zorgverzekeraars deels vergoed. Dit is opgenomen in aanvullende pakketten en kan per pakket en zorgverzekeraar verschillen

1) Kies een behandeling:
Eerste behandeling en intake
De eerste kennismaking bestaat uit een intake en behandeling en duurt ca. 90 minuten. 
€ 63,00
Acupunctuurbehandeling
Een vervolgbehandeling duurt max. 60  minuten. Deze behandeling kan geboekt worden als je al een intake hebt gehad
€ 63,00
2) Kies een datum:
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren