Reguleren en beïnvloeden van energiestromen

Acupunctuur zet het lichaam en geest aan zichzelf te herstellen. Hiervoor worden zeer dunne naaldjes op bepaalde plekken in het lichaam geplaatst. Met de naaldjes worden de energiestromen in jouw lichaam gereguleerd en beïnvloed. Dit kan een licht tintelend of wat zwaar gevoel geven.

Een behandeling bestaat uit twee of drie delen:

 • Een uitgebreide diagnose: omdat niemand hetzelfde is, wordt er veel aandacht besteed aan het stellen van de juiste diagnose. Dit wordt gedaan door het stellen van vragen, het voelen van de pols en het bekijken van de tong. Aan de hand van de diagnose wordt een behandelplan opgesteld en met jou besproken.
 • Het plaatsen van de naaldjes: op basis van de diagnose en behandelplan worden er een aantal naalden op specifieke plaatsen in uw lichaam geplaatst. Over het algemeen worden de naalden na ca. 30 minuten verwijderd. In sommige gevallen worden de naaldjes in twee series na elkaar geplaatst, bijvoorbeeld eerst aan de voorzijde van het lichaam en daarna aan de achterzijde. Tijdens de behandeling kun jij in een prettige omgeving ontspannen liggen, terwijl de naalden hun werk doen.
 • Het kan nodig of wenselijk zijn om te beginnen of af te sluiten met een tuina massage. Bijvoorbeeld bij nek of rugklachten en stressklachten.

Het aantal behandelingen dat nodig is, is helemaal afhankelijk van jouw specifieke klachten. Dit wordt uitgebreid met jou besproken en je zit nergens aan vast.

Plan hieronder gemakkelijk jouw intake of vervolg acupunctuur behandeling

Plaats hieronder gemakkelijk jouw reservering en ontvang direct een bevestiging per mail.

Voor het maken van een reservering vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug. 

Vergoedingen:

Een behandeling in mijn praktijk wordt door veel zorgverzekeraars deels vergoed. Dit is opgenomen in aanvullende pakketten en kan per pakket en zorgverzekeraar verschillen.

1) Kies een behandeling:
Eerste behandeling en intake
De eerste kennismaking bestaat uit een intake en behandeling en duurt ca. 90 minuten. 
€ 65,00
Acupunctuurbehandeling
Een vervolgbehandeling duurt max. 60  minuten. Deze behandeling kan geboekt worden als je al een intake hebt gehad
€ 65,00
2) Kies een datum:
3) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet te reserveren