Ik behandel zowel mannen als vrouwen van jong tot oud

Ieder mens is anders, standaardbehandelingen bestaan niet. Ik behandel altijd met persoonlijke aandacht. Heb jij moeite met het gebruik van naalden? Weet dan dat ik jou ook kan behandelen met medische massage (tuina). Met mijn van oorsprong technische achtergrond is een nuchtere aanpak gegarandeerd. 

Een eeuwenoude en beproefde wijze

Man, vrouw, jong of oud.. iedereen kan baat hebben bij de kracht van acupunctuur. Het bevorderen van een gezonde energie stroom kan uiteenlopende klachten verhelpen en ergere klachten voorkomen. Acupunctuur kan ingezet worden bij uiteenlopende lichamelijke en mentale klachten. Heb jij sinds kort of al langer last van pijnklachten van allerlei aard? Of andere klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, maag/darmklachten of stress/burn-out klachten? Acupunctuur is een eeuwenoude en beproefde wijze om de geneeskracht van lichaam en geest te activeren

Bij welke klachten biedt acupunctuur een oplossing?
Reserveer hieronder jouw intake

Plaats hieronder gemakkelijk jouw reservering en ontvang direct een bevestiging per mail.

Voor het maken van een reservering vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug. 

Vergoedingen:

Een behandeling in mijn praktijk wordt door veel zorgverzekeraars deels vergoed. Dit is opgenomen in aanvullende pakketten en kan per pakket en zorgverzekeraar verschillen.

1) Kies een behandeling:
Eerste behandeling en intake
De eerste kennismaking bestaat uit een intake en behandeling en duurt ca. 90 minuten. 
€ 65,00
Acupunctuurbehandeling
Een vervolgbehandeling duurt max. 60  minuten. Deze behandeling kan geboekt worden als je al een intake hebt gehad
€ 65,00
2) Kies een datum:
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren