Covid en herstel

Steeds meer mensen maken en infectie van het Corona virus (en dus Covid) door. Soms met hele milde, soms met hele heftige klachten. Inmiddels is ook duidelijk dat een deel van deze ex Covid patienten langdurig klachten houdt. De meest voorkomende klachten zijn: extreme moeheid bij inspanning, beklemmend gevoel op de borst en ademhalingsproblemen, een mistig gevoel in het hoofd en concentratiestoornissen. Ook zijn er in veel gevallen slaapstoornissen en is er onrust of zelfs angst. Daarnaast kunnen tal van andere klachten lang aanhouden. 

PLAN HIERONDER GEMAKKELIJK JOUW INTAKE OF VERVOLG ACUPUNCTUUR BEHANDELING

Plaats hieronder gemakkelijk jouw reservering en ontvang direct een bevestiging per mail.

Voor het maken van een reservering vragen we een aanbetaling van 50% deze kan voldaan worden via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard. Heb je gereserveerd, maar moet je de reservering helaas toch annuleren? Tot 24 uur voorafgaand aan de reserveren rekenen wij geen kosten bij annulering en storten wij de aanbetaling gewoon terug. 

Vergoedingen:

Een behandeling in mijn praktijk wordt door veel zorgverzekeraars deels vergoed. Dit is opgenomen in aanvullende pakketten en kan per pakket en zorgverzekeraar verschillen.

1) Kies een behandeling:
Eerste behandeling en intake
De eerste kennismaking bestaat uit een intake en behandeling en duurt ca. 90 minuten. 
€ 65,00
Acupunctuurbehandeling
Een vervolgbehandeling duurt max. 60  minuten. Deze behandeling kan geboekt worden als je al een intake hebt gehad
€ 65,00
2) Kies een datum:
3) Kies een tijd:
    • Vrij
    • Enkele plaatsen vrij
    • Vol
    • Niet te reserveren